Rangemaster Cooker – Inleiding

Blog

Rangemaster loopt voorop op het gebied van koken op afstand sinds de creatie van de Kitchener, vrijwel ‘s werelds eerste fornuis op afstand. Kitchener zorgde voor veel opschudding door koken sneller, gemakkelijker en veel efficiënter te maken. Je zou kunnen zeggen dat het sindsdien elk fornuis heeft beïnvloed. Ongetwijfeld heeft Rangemaster de basis gelegd voor het domineren van de kookmarkt.

Rangemaster produceert nog steeds kooktoestellen op het terrein van de oorspronkelijke fabriek in Royal Leamington Spa en is uitgegroeid tot een van Europa’s toonaangevende fabrikanten van kooktoestellen. Hun collectie bestaat uit huiselijke, traditionele fornuizen, variërend van strakke en stijlvolle moderne modellen, allemaal gebouwd volgens de veeleisende normen van Rangemaster en van hoge kwaliteit. Functies zoals de multifunctionele oven, uitrolgrill en het zeer handige Handyrack-ovenrek van Rangemaster zijn standaard op veel fornuizen in het assortiment. Steeds meer Rangemaster-modellen worden geleverd met zeer efficiënte en responsieve inductie Kookplaat kopen, die de perfecte combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne technologie biedt.

Opmerkelijke modellen uit de Rangemaster-collectie zijn onder meer:

Rangemaster Classic – Vast populair en vaak beschouwd als het vlaggenschip van de Rangemaster-fornuis, biedt de Classic een solide, traditionele uitstraling die bij uitstek geschikt is voor boerderijkeukens. Massieve, schuine ovendeuren en boogramen in bakkersstijl versterken het huiselijke beeld.

Rangemaster Professional Plus – Het ultieme moderne fornuis, de strakke, strakke lijnen van de Rangemaster Professional Plus brengen schoonheid in huis in de modernere keuken. Roestvrij, glanzend zwart en chroom combineren voor een semi-industrieel gevoel, en de kookkracht komt van de uitrolbare grill en multifunctionele en heteluchtoven in combinatie met een gas-, keramische of inductiekookplaat.

Rangemaster Elan – Een persoonlijke favoriet, Elan brengt ons terug naar eenvoudigere tijden! Unieke draadgewonden handgrepen, gedurfde bedieningsknoppen en dik afgeschuinde deuren met luxe emaillering maken de Rangemaster Elan tot een volledig unieke maar toch typische Rangemaster. Deze ouderwetse charme wordt gecombineerd met nieuwe kookvaardigheden en -technieken om een serieuze kookmachine te creëren die karakter en charme toevoegt aan vrijwel elke keuken.

Rangemaster Toledo – De Toledo is al lang een nietje in de collecties van Rangemaster vanwege zijn vermogen om bijna alles voor iedereen te zijn! Noch te modern noch te traditioneel, Toledo lijkt precies de juiste balans te hebben en heeft het griezelige vermogen om in vrijwel elke keuken te passen. Gebouwd volgens dezelfde hoge normen als zijn stalgenoten, is de Toledo verkrijgbaar in drie brandstoftypes: gas, elektrisch en dual fuel, en in drie breedtes: 90, 100 en 110 cm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *