Koop geen zonnepanelen te koop – hier is een betere oplossing voor zonne-energie

 

Elke maand, als mensen hun elektriciteitsrekening ontvangen, overwegen velen om over te stappen op zonnepanelen om deze energiekosten te verlagen. Sommige mensen betalen letterlijk meer dan de helft van hun huisbetaling aan het elektriciteitsbedrijf. Zonnepanelen zijn een investering in uw huis die u zeker moet overwegen, maar als u kijkt naar de kosten van Zonnepanelen kopen die te koop staan, denkt u misschien dat u het niet kunt betalen. Er is een betere oplossing voor zonne-energie.

Hoe u uw eigen zonnepaneel kunt bouwen

Een typisch zonnepaneel dat op uw huis is geïnstalleerd, kost gemiddeld tussen de $ 7 en $ 9 per watt. Dat betekent dat één zonnepaneel dat 100 watt elektriciteit produceert, u ongeveer $ 700-900 zal opleveren! Terwijl zonnepanelen te koop zijn rond de $ 4- $ 6 per watt, verhoogt de installatie die prijs vrij snel. Het is gewoon financieel verstandig om er zelf een te bouwen.

Iedereen die een beetje handig en gemotiveerd is, kan het. De kosten bedragen ongeveer $ 200 en u kunt de grootte van het paneel regelen, zodat het past waar u de ruimte heeft. Uw eerste stap moet een gedetailleerde, maar gemakkelijk te begrijpen handleiding zijn. Krijg niet de eerste die je tegenkomt. Doe een beetje onderzoek en als je er een met video’s kunt vinden, is dat nog beter.

De bouwmaterialen zijn aan de beurt en het zal je misschien verbazen dat je de meeste bij je plaatselijke bouwmarkt vindt: multiplex, een rol koperdraad en glasplaten. De zonnepaneelcellen, ook wel fotovoltaïsche cellen genoemd, zijn te vinden bij een plaatselijke winkelier of online.

Uiteindelijk duurt het ongeveer een dag om een paneel van 100 watt in elkaar te zetten, dat voldoende elektriciteit kan produceren om een klein apparaat te laten werken. Als je er voor het eerst een bouwt, wil je er misschien een lang weekend aan werken. Zodra je de eerste klaar hebt, is de rest gemakkelijker en kan je ze aan elkaar haken.

Een laatste gedachte

Daar heb je. Het is veel makkelijker dan je zou denken en een stuk goedkoper om je eigen zonnepaneel te bouwen. De zonnepanelen die commercieel te koop zijn, zijn misschien voor sommige mensen, maar voor anderen zijn ze gewoon te duur. Begin met het verlagen van uw elektriciteitsrekening met een zelfgemaakt zonnepaneel en houd wat van dat geld voor de energierekening voor iets anders!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *