Een coffeeshop openen en uw lay-out ontwerpen

 

Er zijn veel dingen om over na te denken bij het openen van een coffeeshop. Een daarvan is het ontwerpen van uw plattegrond. Een effectieve lay-out bevordert het comfort en gemak voor uw klanten. Het zal ook het werk van uw werknemers vergemakkelijken als ze zich snel kunnen verplaatsen zonder tegen meubels of klanten aan te botsen.

Laten we zeggen dat je geen kennis hebt van interieurontwerp, het zou een goed idee zijn om wat huiswerk te maken over de juiste indeling van je koffiezaak. U wilt geen geld uitgeven aan het opnieuw doen van het ontwerp nadat u zich heeft gerealiseerd dat u zich vergist heeft in uw plattegrond. Bij het openen van een coffeeshop cannabis store near me kunt u een professionele binnenhuisarchitect inhuren.

Bepaal voordat u gaat meten de grootte van uw café, ontdek hoeveel klanten u tijdens piekuren kunt verwachten. U moet ook beslissen hoeveel klanten u aankan. Als uw interieurontwerper buiten de staat woont, kunt u kosten besparen door de metingen bij uzelf uit te voeren en deze naar uw ontwerper te e-mailen. U kunt besparen op haar transportkosten. U moet kosten besparen bij het openen van een coffeeshop.

Meet het interieur van uw winkel op. Meet de muren, vloer, deuren en ramen. Noteer uw apparatuur, waar u ze gaat plaatsen en hoeveel ruimte u nodig heeft voor apparatuur en meubilair. E-mail de afmetingen naar uw ontwerper en wacht tot deze contact met u opneemt.

Uw interieurontwerper kan u een eerste ontwerp e-mailen. Zodra u akkoord gaat met het ontwerp, kan uw ontwerper een reis naar de site maken. U kunt een grondige discussie voeren over uw plattegrond, algemeen ontwerp, concept, balieruimte of herzieningen van het ontwerp.

U moet een gezondheids- en bouwvergunning krijgen. De gezondheidsinspecteurs zullen iedereen die een coffeeshop opent, verplichten om vetafscheiders en afvoeren te installeren. Een ander ding waar ze naar zullen kijken, is de kwaliteit van uw structuur. De inspecteurs controleren ook of uw ontwerp voldoet aan de ADA-vereisten, nooduitgangen, bestemmingsplannen en parkeervoorschriften.

Als de inspecteurs uw ontwerp goedkeuren, kan uw aannemer aan de slag met uw koffiehuis. Het kan nodig zijn om vloerafvoeren, nieuwe stopcontacten en watersystemen toe te voegen voordat je een coffeeshop opent. Uw elektricien zal willen weten wat voor soort apparatuur u heeft, zodat hij de vereiste versterkerbelastingen op de stopcontacten kan installeren.

Terwijl u aan uw café-indeling werkt, zult u problemen tegenkomen zoals uitgaven voor materialen, arbeid en aannemerskosten. U moet ook kopieën maken van uw lay-out voor uw vergunningen, licenties en goedkeuringen met de bevoegde afdelingen. Er zijn manieren om de kosten te verlagen bij het openen van een coffeeshop. Een manier is om te bezuinigen door de verantwoordelijkheid te nemen voor het ontwerpen van boodschappen, zoals zelf metingen uitvoeren en de afmetingen van uw apparatuur opvragen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *