Πώς οι κορυφαίοι κερδισμένοι MLM εκτινάσσουν τις δραστηριότητές τους της Herbalife στο Διαδίκτυο

Δεν έχει σημασία σε ποια επιχείρηση MLM ασχολείστε, αν δεν ξέρετε πώς να κάνετε μάρκετινγκ My Herbalife εγγραφη ή οποιαδήποτε ευκαιρία, τότε δεν πρόκειται να έχετε καμία επιτυχία. Τι είναι λοιπόν αυτό που κάνουν διαφορετικά οι κερδισμένοι; Όπως είπα, η εταιρεία σας πραγματικά δεν έχει σημασία – είναι όλα σχετικά με το άτομο που εμπορεύεται την ευκαιρία. Οι κορυφαίοι κερδισμένοι στην επιχείρηση της Herbalife δεν διαθέτουν στην πραγματικότητα την ευκαιρία εκ των προτέρων. έχει πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεστε.

Οι κορυφαίοι κερδισμένοι στην επιχείρηση της Herbalife (ή σε οποιαδήποτε εταιρεία) δεν προωθούν την επιχείρησή τους στην αγορά, επειδή οι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν πραγματικά να ενδιαφέρονται λιγότερο για τα πιο πρόσφατα και καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρονται. Οι άνθρωποι εντάσσονται σε ειδικούς και ηγέτες στον κλάδο επειδή έχουν αξία και γνώση να προσφέρουν στους υποψήφιους πελάτες τους. Εάν δεν έχετε τίποτα αξιόλογο να προσφέρετε στους υποψήφιους πελάτες σας, μην περιμένετε να βιαστούν να εγγραφούν στην Herbalife μαζί σας.

Χτίζοντας εμπιστοσύνη στο μπροστινό μέρος, είναι πιο πιθανό να έχετε άτομα να εγγραφούν μαζί σας όταν τους αρέσει και σας εμπιστεύονται. Δεν είναι πιο εύκολο να γνωρίσετε τον υποψήφιο σας παρά να παρουσιάσετε το σχέδιο αποζημίωσής σας στο πρώτο σχέδιο συνομιλίας; Ίσως να μην γνωρίζετε ότι μόνο το 2% των υποψήφιων πελατών σας θα αγοράσει από εσάς με την πρώτη σύνδεση – επομένως κάντε τη δικτύωση με υποψήφιους πελάτες προτεραιότητά σας.

Πληρώνεστε με βάση την αξία που φέρνετε στην αγορά. Οι κορυφαίοι κερδισμένοι θέλουν πάντα να αυξάνουν την αξία που δίνουν. Δεν έχει να κάνει με το να είσαι «γλιστρικός πωλητής» ή «πωλητής με ασημένια γλώσσα», αλλά περισσότερο να γίνεις άνθρωπος αξίας. Μόλις κατανοήσετε αυτή τη βασική αρχή και προσθέσετε περισσότερη αξία, θα κάνετε τους ανθρώπους να σπεύσουν προς το μέρος σας, θέλοντας να μάθουν περισσότερα για την επιχείρησή σας στην Herbalife.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *